top of page

Contact

 

Locatie

De praktijk bevindt zich in het "Centrum voor therapie en coaching". Deze is gelegen nabij het centrum van Groningen, op loopafstand van het Hoofdstation.

In de directe omgeving kun je betaald parkeren. 

Adres: Hereweg 100, 9725AJ Groningen.

6C1C1FD5-3FEA-4791-8C55-5F84740031B9.jpe

Contact en aanmelding

Voor aanmelding en vragen kun je me mailen of bellen. Mijn e-mailadres is psychologiepraktijkfolkers@gmail.comPas wel op met privacygevoelige informatie over onbeveiligde mail. Voorafgaand aan het intakegesprek in de praktijk plannen we eerst een inventariserend telefoongesprek. Je hebt een verwijsbrief van de huisarts nodig als je de behandeling door de zorgverzekeraar (grotendeels) vergoed wilt hebben. De huisarts kan je ook rechtstreeks verwijzen via Zorgdomein.

Actuele wachttijden

Momenteel is er een aanmeldstop.

Wat te doen in geval van crisis

De praktijk behandelt in principe geen ernstige klachten zoals suïcidaliteit, daarvoor is verwijzing naar de Specialistische GGZ noodzakelijk. Mocht je door onvoorziene omstandigheden toch in crisis raken neem dan z.s.m. contact op met je huisarts. Buiten kantoortijden kan je bellen met de Doktersdienst tel.nr. 0900-9229.  De dienstdoende huisarts kan je dan indien nodig verwijzen naar de crisisdienst van Lentis of de crisisdienst van het UCP (onderdeel van het UMCG).

 

 

bottom of page