Contact

 

Locaties

De hoofdvestiging van de praktijk bevindt zich in het "Centrum voor therapie en coaching". Deze is gelegen nabij het centrum van Groningen, op loopafstand van het Hoofdstation.

In de directe omgeving kun je betaald parkeren. 

Adres: Hereweg 100, 9725AJ Groningen.

Daarnaast is er een nevenvestiging in het mooie plaatsje Middelstum, op ca. 10 autominuten

vanaf Groningen. Ik maak daar gebruik van een praktijkruimte in het "Gezondheidsplein Middelstum" tegenover de kerk. Voor de deur is er ruime en gratis parkeergelegenheid.

Adres: Concordiaplein 4, 9991BB Middelstum

6C1C1FD5-3FEA-4791-8C55-5F84740031B9.jpe

Contact en aanmelding

Voor aanmelding en vragen kun je me mailen of bellen. Mijn e-mailadres is psychologiepraktijkfolkers@gmail.comPas wel op met privacygevoelige informatie over onbeveiligde mail. Voorafgaand aan het intakegesprek in de praktijk plannen we eerst een inventariserend telefoongesprek. Je hebt een verwijsbrief van de huisarts nodig als je de behandeling door de zorgverzekeraar (grotendeels) vergoed wilt hebben. De huisarts kan je ook rechtstreeks verwijzen via Zorgdomein.

 

 

Actuele wachttijden

Momenteel is er een wachttijd van ca. 6 maanden voor een intake. Daarna kan de behandeling (vrijwel) direct starten. In verband met de Coronacrisis zal wel van tijd tot tijd bekeken en besproken moeten worden hoe de gesprekken en de behandeling plaats kunnen gaan vinden. Mogelijk zal er gebruik moeten worden gemaakt van (beeld)bellen en online mogelijkheden.

Wat te doen in geval van crisis

De praktijk behandelt in principe geen ernstige klachten zoals suïcidaliteit, daarvoor is verwijzing naar de Specialistische GGZ noodzakelijk. Mocht je door onvoorziene omstandigheden toch in crisis raken neem dan z.s.m. contact op met je huisarts. Buiten kantoortijden kan je bellen met de Doktersdienst tel.nr. 0900-9229.  De dienstdoende huisarts kan je dan indien nodig verwijzen naar de crisisdienst van Lentis of de crisisdienst van het UCP (onderdeel van het UMCG).